Eindelijk dat “perfecte” figuur

Jaren ben je te zwaar geweest gehad, maar op een gegeven moment was je er klaar mee en besloot je te gaan afvallen. Na hard werken ben je dan eindelijk die overtollige kilos kwijt. Jij heel blij en natuurlijk trots. Je wilt nieuwe kleren kopen en bent blij dat je eindelijk kan winkelen in een gewone kledingwinkel, omdat ze je maat nu wel hebben. Met een vriendin spreek je af om een dag te gaan shoppen. Je gaat winkel in, winkel uit. Hier en daar pas je wat en soms koop je een shirtje, eindelijk in M! Oh en dat rokje van een paar euro kan ook nog wel mee.

personal shopper

Maar uiteindelijk heb je aan het eind van de dag helemaal niet zoveel kleren gekocht. Je was altijd gewend om kleding te kopen waarin je figuur zo min mogelijk te zien was en dan het liefst alles donker, zonder print en al helemaal niet met te opvallende kleuren. Maar ja, nu heb je een figuur die je graag wil laten zien en wil je ook weleens wat anders dan zwart. Maar wat past er dan het beste bij jou? Hoe haal je nou het mooiste van jezelf naar boven?

Want je bent heel trots op dat nieuwe figuur en terecht, want je hebt er hard voor gewerkt. Maar je wil het niet verpesten met de verkeerde kleding, toch? Maar waar moet je op letten? Je kan informatie gaan zoeken op internet, het aan vrienden en familie vragen of misschien een collega. Maar waarom zou je je zelf niet een kledingcoach gunnen, na al dat harde werken?

Kledingcoach Hanneke helpt jouw graag bij het uitzoeken van je stijl. Ze kan je stijladvies geven, een kleuradvies of zelfs gaan shoppen met jou.

Kleuradvies

Bij een kleuradvies wordt er uitgelegd hoe gewerkt wordt met de zes kleurgroepen. Door middel van gekleurde doeken wordt er bepaald welke kleuren jou het beste staat, welke kleuren je laten stralen. En wordt er gekeken welke kleurencombinaties gemaakt kunnen worden.

stijladvies1

Stijladvies

Tijdens een stijladvies wordt er samen met jou gekeken naar jouw stijl, wat past het best bij jou, hoe kom je er het mooist uit. Hierbij wordt er gekeken naar je bodybalanspunten, welke punten mogen benadrukt worden en welke juist niet. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gekeken naar je persoonlijkheid.

Personal Shoppen

Lekker samen shoppen is niet alleen gezellig, maar ook erg leerzaam. Hanneke laat graag zien wat jou het beste staat, welke combinaties en welke kleuren je het mooist staan. En doe eens gek, gewoon een keer een jurkje aan ook al heb je dat nog nooit gedaan. Of een printje, waarom niet? Even uit die comfortzone, om te ontdekken dat er veel kleding mooier staat, dan je denkt als het in het rek hangt.

Ben je enthousiast geworden? Op www.mooi-stijl.nl vind je alle informatie.