Losse flodder kast

Je staat in de winkel en ziet een mooie broek hangen. Leuk, denk je bij jezelf. Onder een uni top dragen en dan kan hetaltijd, maar dat gedachtekronkeltje ken je inmiddels wel. Maar hij is zo leuk, je neemt hem gewoon mee. Ook al heb je nog geen idee wat voor combinaties je ermee kunt maken.

Eenmengelmoes aan losse kledingstukken

De volgende dag sta jij voor je kledingkast en staart naar de inhoud ervan. Het valt jou op dat jeveel losse stukken hebt. Een soortmegelmoesje. “Hmm, lastig om een setje mee te maken.” En die nieuwebroek blijft dus gewoon in de hoek hangen.De weken erop hangt hij er nog .. Je hebt hem nog geen n keer aan gehad!

Maar hoe stel je nou een toffe outfit samen uit verschillende kledingstukken? Dat is n veel voorkomende vraag. Ik begrijp het ook, een outfit of leuke kledingset samenstellen is een moeilijke aangelegenheid in de ochtend. Ik ga je daarom tips geven die jij kunt gebruiken wanneer je ’s ochtends weer voor de spiegel staat.

Voordat je start met samenstellen..

Het isniet moeilijk om kledingstukken te combineren. Natuurlijk heeft de n wat meer stijlcreativiteit dan de ander, maar met de juistebasis stukken kun jij een eigen stijl ontwikkelen die geen uren voor de spiegel vergt.

Tip 1: Kies altijd n eyecatcher

Houd jij van bonte kleuren? Leuk! Maar houd er rekening mee dat je het wel in balans houdt. Ga je voor een knal roze broek, kies dan een print blouse die in kleur is met de broek. Ga ook niet voor twee felle kleuren op elkaar.

Tip 2: Accesoires

Een dag niet zo’n zin om de showstopper te zijn? Fleur je outfit dan op met accesoires. Gebruik geen felle kleuren, maar pas de accesoires subtiel toe. Hierdoor wordt je basic look ineens een stijlvolle look waar overna gedacht lijkt te zijn.

Tip 3: Dress like you

Soms zie je wel eens leuke combinaties op pinterest of instagram. Je kijkt in je kast, en denkt: Hey dit kan ik ook wel eens combineren. Je trekt het aan en dan: “Bij mij ziet het er heel anders uit ..” Als je dat gevoel hebt, dan moet je het niet aantrekken. Je moet je er namelijk lekker in voelen. Je outfit kan zo hip zijn als maar kan, maar zolang het niet jouw is dan zal je het nooit uitstralen. Blijf dus lekker dicht bij jezelf!