Vakantietuin.. Regel een vakantieservice!

Het is meivakantie – heerlijk met de kinderen een weekje naar de zon! In de auto terug naar huis bekijk je samen nog eens de vakantiefotos terug en heug je jezelf nog in dat mooie park in frankrijk. Je draait de oprit op en .. WAT IS HIER GEBEURT?!

Ja beste vakantiegangers, ook in Nederland heeft de natuur zijn werk gedaan! Je heg is uitgelopen, het gras staat vol met paardenbloemen en om eerlijk te zijn verdwijnen ze in het 30cm hoge gras dat jij een dag voor je op vakantie ging nog hebt gemaaid.

Je had de buurman kunnen vragen om het gras eens te maaien als jullie weg zijn, maar om nou te vragen of hij de hele tuin onder handen wil nemen .. Misschien gaat dat wat te ver!

Schakel AA Living Garden in! Wat is er lekkerder dan terugkomen van vakantie in een droom tuin waarin je jouw vakantiegevoel kan voortzetten. Wij bieden vakantieservice aan waarbij we zorg dragen voor het snoeien van de heg, het gazon maaien, bewatering van terrasplanten en het bestrijden van onkruid. Neem contact met ons op!