Dit is waarom kunststof materiaal vaak wordt gebruikt voor vloeren in ziekenhuizen

Datum:

Auteur:

Categorie:

Marlan solid surface is kunststof wat gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Het is geschikt voor allerlei toepassingen. Marlan is vochtbestendig, je kunt het naadloos verlijmen en is niet poreus. Bovendien kun je het in iedere kleur verkrijgen. Dit product wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Zo kunnen ruimtes op de meest efficiënte manier worden ingericht.

Marlan solid surface wordt geproduceerd in Nederland. De combinatie van de materialen hebben de schoonheid van natuursteen. Je kan dit product verkrijgen in marmer en graniet-look. Het is echter veel lichter en bestand tegen chemicaliën. Het materiaal voelt lekker warm aan.

Oneindig veel mogelijkheden

Het plaatmateriaal biedt architecten en interieurbouwers maar ook consumenten eindeloos veel mogelijkheden. De platen zijn naadloos te verlijmen en dus word je niet belemmerd in het creatieve ontwerp. De kleuren van de platen worden vermengd met de kleur waardoor de zaagsnede altijd dezelfde kleur heeft. Ze zijn ontwikkeld uit een speciaal soort polyesterhars en andere vulstoffen die samen zorgen voor een steenachtig oppervlak.

Gebruik Marlan ook in ziekenhuizen

Doordat je met dit materiaal zoveel kunt doen en omdat het hygiënisch is maakt men er in ziekenhuizen al gebruik van. Ook de vloeren kunnen met dit materiaal gelegd worden. Het slijt nauwelijks en is goed schoon te houden. Ook voor andere oppervlakken in het ziekenhuis zoals een balie of een keukenblad in behandelruimtes biedt Marlan oneindig veel mogelijkheden.

Een vochtig doekje is al voldoende om alles goed schoon te maken. Het materiaal is niet poreus dus bacteriën krijgen geen kans. Bij Marlan kun je ook terecht voor wastafels, waskommen, design baden en sanitair. Het is kleurecht, Uv-licht krijgt geen kans om de kleur aan te tasten. De mogelijkheden met dit product zijn eindeloos en duurzaam.

BLIJF OP DE HOOGTE

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

INSTAGRAM

De voordelen van het huren van een partybus

Ben je klaar om je feest naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de buitengewone voordelen van het huren van een partybus voor je...

HSS boren: Krachtige en veelzijdige gereedschappen voor elke klus

HSS-boren, wat staat voor High-Speed Steel boren, behoren tot de meest gebruikte en veelzijdige gereedschappen in de wereld van de bouw en het klussen....

Kruipruimte inspectie

Kruipruimte inspectie is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een huis. Een kruipruimte is de ruimte onder de vloer van een woning die...