Op vakantie naar Kreta?

Datum:

Auteur:

Categorie:

Sta jij ook weer te popelen om op vakantie te gaan? Zit jij er al aan weg te dromen dat je lekker aan het genieten bent op het prachtige Kreta? Dan doe je er goed aan om alles op de juiste manier te checken en lekker jouw vakantie te boeken naar dit prachtige eiland.

Hoe kan ik naar Kreta reizen?

Vanwege corona zijn er nog altijd veel maatregelen bij het reizen. Maar het is niet onmogelijk. Zo zijn er een aantal situaties waarin je gewoon naar Kreta, oftewel Griekenland kunt reizen. Zo is het belangrijk om te kijken naar de situatie van Griekenland wanneer je naar Kreta toe wilt. Met de onderstaande situaties kun jij hier gewoon naartoe reizen.

  • Je bent inge├źnt en hebt een corona bewijs dat minimaal 2 weken geleden is
  • Een negatieve test hebt. Dit kan een PCR test zijn die niet ouder is dan 72 uur vanaf het moment van reizen of een antigeentest die niet ouder is dan 48 uur.
  • Je recentelijk zelf besmet bent geweest met corona en dit aan kan tonen.
  • Verder hoeven kinderen van onder de 12 niet getest te worden.

Hoe is de situatie op Kreta

Op dit moment is er weer veel open op Kreta, maar geldt er ook ter plekke dat er verschillende maatregelen kunnen zijn. Dit is dus altijd goed om even te checken. Wil jij naar dit eiland om los te gaan en te genieten van het uitgaansleven op Kreta? Dan zijn er wel weer een aantal mogelijkheden, maar je moet er niet op rekenen dat je sowieso weer lekker in volle clubs kunt staan. Op het eiland willen ze er namelijk ook aan meewerken dat het virus niet weer compleet uit te hand loopt en vanwege veel maatregelen is het nog steeds niet mogelijk om hetzelfde uitgaansleven op Kreta te hebben zoals voor corona.

Maar wanneer je juist een vakantie wilt waar je ook rustig aan kan doen, kan genieten van de stranden en lekker naar de verschillende restaurants wilt gaan, dan is Kreta wel een perfect vakantie voor jou. Voor stellen en families is het nu daarom juist een perfecte tijd om erheen te gaan. Bovendien kun je op voor dit moment ook heel goedkoop naar Kreta!

BLIJF OP DE HOOGTE

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

INSTAGRAM

Badmode dames kopen? Er is genoeg keuze!

Zie je jezelf al liggen op het strand in Spanje? Of op een strandbedje aan het zwembad van het resort in Griekenland? Of blijf...

Een gepersonaliseerd boek helpt het kind

Je hebt soms kinderen die het heel leuk vinden om te lezen, maar je hebt ook sommige kinderen die je niet zo snel een...

Hulp bij studiekeuze, dat krijg je hier!

Welke studie moet je kiezen? In welke studie ligt er een goede toekomst? Welke studie past echt bij je als persoon? Al deze vragen...