Tips voor de inrichting.

Datum:

Auteur:

Categorie:

Ik woon nu al 15 jaar in hetzelfde huis. Ik voel mij echt thuis in dit huis, maar mijn interieur kan wel een opknapbeurt gebruiken. Ben je benieuwd hoe ik aan inspiratie kom? Lees dan gerust mijn tips even door! Heb je zelf nog tips die je niet tegen bent gekomen in deze blog? Stuur mij dan gerust een berichtje! Ik bekijk dagelijks alle binnengekomen berichten en zal de blog hier ook op aanpassen. Zo creëren we samen een blog vol goede tips!

Funda

Ik was al lange tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor in mijn woning. Ik heb inspiratie voor een nieuwe vloer opgedaan via Funda. Door meerdere woningen van binnen te bekijken, heb ik een goed beeld gekregen van het type vloer dat ik zelf in mijn woning wil hebben. Vooral woningen met en hefschuifpui viel erg in de smaak!

Pinterest

Je kent de app ‘Pinterest’ vast wel. Via Pinterest kun je ontzettend makkelijk inspiratie op het gebied van wonen opdoen. Je maakt hier in een handomdraai je eigen moodboard met allerlei foto’s van interieurstijlen die jou aanspreken.

Instagram

Ook Instagram ken je natuurlijk al wel. Hier kun je ook veel inspiratie vinden! Zeker als je het account ‘Funda makeovers’ volgt. Hier knappen ze gedateerde woningen op tot een woning van nu. Zo kom je echt makkelijk aan inspiratie!

Jouw tips?

Hoe kom jij aan inspiratie? Doe je dat bijvoorbeeld door naar woonprogramma’s zoals ‘Kopen zonder kijken’ te kijken of lees je meerdere magazines op het gebied van wonen?

BLIJF OP DE HOOGTE

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

INSTAGRAM

Kerst knutselen: maak je eigen unieke kerstdecoraties

De feestdagen staan voor de deur en wat is er nou leuker dan zelfgemaakte kerstdecoraties in huis te hebben? Het is niet alleen een...

Brandpreventie in woonhuizen: de rol van rookmelders

Brandveiligheid is een essentiële factor bij het beschermen van onze huizen en het waarborgen van de veiligheid van onze dierbaren. Elk jaar worden duizenden...

Kledingtips voor vrouwen met brede heupen

Er is niets vrouwelijkers dan brede heupen. Althans, als we de praatjes in tijdschriften mogen geloven. Toch is het voor de vrouwen die hiermee...